کاربرد پروفیل کناف

فهرست مطالب

پروفیل کناف را می‌توانیم جزو کاربردی‌ترین تجهیزات فلزی مورد استفاده در ساختمان سازی معرفی کنیم که از آن برای استحکام سقف و زیرساز سقف ‌های کاذب استفاده می‌کنند. به دلیل کاربردهای مهم و گسترده‌ای که امروزه پروفیل کناف دارد شاهد تولید آن در اندازه‌ها و طول ‌های مختلف هستیم. به طوری که شما می ‌توانید آن را با خیال راحت برای ساختمان مورد نظر خریداری کنید. در نظر گرفتن کاربردهای پروفیل کناف به شما کمک می‌کند تا در ابتدا اطلاعات جامعی در مورد آن به دست آورده و سپس با خیال راحت این محصول را خریداری کنید. در ادامه بیشتر در مورد این تجهیزات با شما صحبت می‌کنیم.

پروفیل کناف چیست؟
کاربر پروفیل کناف

پروفیل کناف چیست؟

پروفیل ‌های کناف جزو تجهیزات فولادی گالوانیزه هستند که به روش نورد سرد تولید شده و معمولاً دارای ضخامت ۳ تا ۶ میلی‌متر هستند. از این تجهیزات ساختمانی به طور گسترده در ساختمان سازی استفاده شده و به دلیل داشتن استحکام فراوان می‌تواند نقش مهمی در ثابت نگه داشتن کناف‌ ها داشته باشد. توجه کنید انواع پروفیل کناف دارای اجزا و قسمت‌های مختلفی هستند که از مهمترین آنها می‌توانیم به بدنه و پیچ و مهره‌های مختلف اشاره کنیم که نیاز است تا شما در زمان خرید به خوبی همه قسمت‌های آن را بررسی کرده تا از سالم بودن آن مطمئن شوید.

توجه داشته باشید پانل های گچی کناف به تنهایی برای استفاده در سقف مناسب نیستند و برای اینکه بتوانند ماندگاری بیشتری داشته باشند نیاز است تا از یکسری میله یا تجهیزات فلزی نیز برای محکم کردن آن استفاده شود که وظیفه این کار بر عهده پروفیل کناف است.

اصلی‌ترین کاربردهای پروفیل کناف کدام است؟

اصلی‌ترین کاربردهای پروفیل کناف در ساختمان سازی و ایجاد سقف‌های محکم است. علاوه بر این، برخی دیگر از پروفیل‌ها در ساختار دیوار خشک به صورت افقی قرار گرفته و از آنها به عنوان راهنما جهت قرارگیری پروفیل‌ها استفاده می‌کنند. برخی دیگر از کناف‌ها جزو اصلی سازه‌های سقف‌های کاذب به حساب می‌آیند که آنها را با سطح مقطع مختلف و ضخامت‌های استاندارد در سقف قرار داده و سپس پانل‌های گچی را روی آنها قرار می‌دهند.

از برخی دیگر کاربردهای پروفیل کناف می‌توانیم به قرار گرفتن در محل تلاقی دیوار به سقف‌های کاذب اشاره کنیم. به عبارتی این پروفیل‌ها روی دیوار نصب شده و اقدام به تعیین تراز سقف‌های کاذب می‌کند. به طور کلی این تجهیزات فلزی در سقف و دیوارسازی بیشترین نقش را داشته و می‌توانند کاربردهای گسترده‌ای در این زمین داشته باشند.

اجزای سازنده پروفیل کناف
اجزای سازنده و کاربرد پروفیل کناف

اجزای سازنده پروفیل کناف

انواع پروفیل کناف از اجزای مختلفی ساخته شده است که نیاز است تا شما قبل از خرید این مصالح به خوبی با اجزای آنها آشنا شوید. از اصلی‌ترین اجزای سازنده و تشکیل دهنده پروفیل کناف می ‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • زیرسازی گالوانیزه
  • صفحه‌های روکش‌دار
  • اتصالات پیچ و مهره
  • عایق‌های حرارتی و صوتی

به طور کلی این کناف ‌ها از صفحات روکش‌دار و مقاطع فلزی، صفحات سیمانی و انواع عایق ‌های حرارتی و صوتی مختلف ساخته شده‌اند که با ادغام آنها با یکدیگر می ‌توان پروفیل ‌های با کیفیت و کارآمدی تهیه کرد.

ویژگی‌های پروفیل کناف
ویژگی‌ها و کاربرد پروفیل کناف

ویژگی‌های پروفیل کناف

پس از اینکه با کاربرد پروفیل کناف آشنا شدید نیاز است تا ویژگی و خصوصیات مثبت این تجهیزات را نیز بدانید‌. از اصلی‌ترین خصوصیت آنها می‌توانیم به

  • سازگار بودن با محیط زیست و نداشتن ترکیبات سمی برای طبیعت
  • استحکام و مقاومت فراوان در مقابل آتش سوزی و حریق
  • مقاومت زیاد در برابر کپک زدن
  • استحکام زیاد در برابر رطوبت
  • توانایی تنفس بالا
  • قیمت مناسب
  • استحکام در مقابل زلزله و تکانه‌های شدید
  • از استحکام بی‌نظیری در مقابل تابش نور خورشید برخوردار بوده و در کوتاه مدت دچار زنگ زدگی و خوردگی نمی‌شوند.
  • جابجایی آنها به دلیل داشتن وزن سبک نسبت به برخی تجهیزات ساختمانی بسیار راحت‌تر است
  • داشتن چگالی بالا

اشاره کنیم. همین موضوع باعث شده است که در کنار کاربردی بودن و داشتن ویژگی‌های منحصر به فرد میزان تقاضا برای خرید و استفاده از آنها نیز در چند سال اخیر افزایش قابل توجهی پیدا کند.

نکات مهمی که هنگام خرید پروفیل کناف باید در نظر داشته باشید.

همواره نیاز است تا هنگام خرید پروفیل کناف به چند نکته مهم توجه داشته باشید تا خریدی مطمئن و بدون مشکلات را تجربه کنید این نکات عبارت است از:

  • در ابتدا به خوبی در مورد سابقه فروشنده تحقیق کرده تا بتوانید کناف‌هایی با کیفیت و مناسب خریداری کنید.
  • قبل از خرید با یک فرد با تجربه و ماهر صحبت کرده تا بتوانید این تجهیزات را در اندازه‌های استاندارد سفارش دهید.
  • توجه داشته باشید پروفیل کناف دارای انواع مختلفی است که از برخی در سقف استفاده کرده و برخی برای دیوار مناسب هستند که شما باید نوع مناسب را تهیه کنید.
  • این کنف‌ها در وزن‌های مختلف عرضه می‌شوند که برای جلوگیری از افزایش وزن سقف ساختمان بهتر است پروفیل‌های سبک وزن را سفارش دهید.
  • توجه داشته باشید پروفیل‌ها دارای ظواهر مختلفی از جمله مستطیل یا مربعی هستند که در زمان خرید شما باید به شکل ظاهری آنها نیز توجه کنید.

سخن پایانی

همانطور که در این قسمت در مورد کاربردهای پروفیل کناف متوجه شدید این تجهیزات نقش مهمی در ساختمان و دیوارسازی داشته و به دلیل استحکام بی‌نظیر می‌توان از آن برای ایجاد سقف‌های کناف و محکم کردن آن در سقف استفاده کرد.
توجه داشته باشید این تجهیزات دارای ضخامت‌های گوناگونی هستند که نیاز است تا شما بر اساس نوع سقف، متریال‌های دیگر و انتظارات خود نوع مناسب را خریداری کنید. هنگام خرید و سفارش بهتر است یک فروشنده و تولید کننده معتبر را برای این کار انتخاب کنید تا محصول بی‌کیفیت به شما عرضه نشود.

سوالات متداول درباره کاربرد پروفیل کناف

  1. اصلی‌ترین کاربردهای پروفیل کناف کجاست؟

از این تجهیزات فلزی معمولاً در سقف و دیوار به منظور افزایش استحکام سازه‌ها و سقف‌های کاذب استفاده می‌کنند.

  1. جنس پروفیل کناف از چیست؟

معمولاً این تجهیزات دارای جنس‌های مختلفی هستند ولی در اغلب مواقع آنها را از فلزاتی مثل فولاد و گالوانیز ایجاد می‌کنند.

3‌. پروفیل‌های کناف به چند دسته تقسیم بندی می‌شوند؟

در حال حاضر این پروفیل‌ها دارای دو دسته کلی پروفیل‌های گالوانیزه کناف سقفی و پروفیل‌های گالوانیزه کناف دیواری هستند.

جدیدترین مقالات

اجرای پروژه کناف
پروفیل کناف
پانل گچی
تایل گچی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − پنج =

    دو × 3 =

    خانهفروشگاهتماس