سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟بررسی ویژگی سقف پیش ساخته

ویژگی سقف پیش ساخته
فهرست مطالب

قصد دارید برای اجرای سقف سازه های خود از نمونه های پیش ساخته استفاده کنید؟ می خواهید با این نوع سقف ها بیش تر آشنا شده و بدانید که سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ یا این که قصد دارید انواع این نوع سقف ها را بشناسید و یک نمونه مناسب برای ساختمان خود انتخاب کنید؟ این نوع سقف بر روی دیوار ها سوار شده و وظیفه آن ها کامل کردن ساختمان ها می باشد. این نوع سقف ها را در کارخانه ها و کارگاه ها تولید کرده و به محل پروژه منتقل می کنند. سقف‌‎های کاذب گچی که از پانل های گچی تولید می‌شوند نیز در مجموعه اکوکناف موجود می‌باشد.

سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟

بسیاری از افراد می خواهند بدانند سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ این نوع سقف ها را با استفاده از متریال های خاصی اجرا می کنند. برای ساخت این نوع سقف ها از مواد اولیه با کیفیت و بسیار سبکی استفاده می کنند، از این رو سقف هایی بسیار مدرن و مرغوب اجرا می شوند. اجرای این سقف ها نسبت به سقف های سنگین سنتی، می توانند دهانه بیش تری را پوشش دهند.

از طرفی این نوع سقف ها وزن و ضخامت کم تری داشته و در نتیجه فضای ایمن تری را ایجاد می کند. علاوه بر آن می توان گفت این نوع سقف ها را به گونه ای می سازند که وزن بار وارده بر خود را به خوبی پخش کرده و به دیواره های بیرونی و یا ستون ها منتقل می کنند.

انواع سقف پیش ساخته

این نمونه از سقف ها را در انواع مختلفی اجرا می کنند که مهم ترین آن ها عبارتند از:

سقف پیش ساخته lsp

برای ساخت این نوع سقف ها از ترکیب فولاد و بتن استفاده می کنند. این نوع سقف ها به طور کامل ساخته شده و در نهایت به محل پروژه منتقل می شوند. معمولا در زمان اجرای اسکلت بندی ساختمان ها، این نوع سقف ها نیز به محل پروژه رسیده و نصب می شوند. متریال به کار رفته در این نوع سقف ها د برابر صوت و حرارت عایق بوده و می توانند در اتلاف انرژي سختمان ها بسیار موثر باشند. این نوع سقف ها بسیار سبک و نازک بوده و اجرای آن ها نیازی به آرماتور بندی و یا قالب بندی ندارد.

ارتفاع این نوع سقف ها بسیار کم بوده و در نتیجه ارتفاع کل ساختمان نیز کم می شود. با این اتفاق سازه سبک تر شده و در نتیجه هزینه های پی ریزی نیز کم تر خواهد شد. علاوه بر همه این ها می توان گفت که این سقف ها مورد تایید سازمان نظام مهندسی بوده و میزان ارتعاشات آن ها نیز بسیار کم است.

سقف پیش ساخته ساندویچ پانلی

از دیگر نمونه های این نوع سقف ها، آن هایی هستند که به سقف ساندویچ پانلی معروف می باشند. این نوع سقف ها عایق بسیار مناسبی بوده و از سه لایه مختلف ساخته می شوند. جنس لایه میانی این نوع سقف ها از جنس پشم سنگ، پلی یورتان و … بوده و در دو طرف آن دو لایه فلزی به کار رفته است.

این دو لایه معمولا از جنس ورق گالوانیزه رنگی بوده و یا این که از آلومینیوم ها ساخته می شوند. این نوع سقف ها مخصوص اجرای سقف شیروانی بوده و در طرح ها و مدل های مختلفی تولید می شوند.

سقف پیش ساخته بتنی

در پاسخ به سوال سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ باید بگوییم که این نوع سقف ها را در انواع مختلفی تولید می کنند. یکی دیگر از انواع این سقف ها، نمونه بتنی می باشند. اگر به دنبال آن هستید که با اجرای یک سقف مناسب هزینه های ساخت و ساز ها را به شدت کاهش دهید، می توانید از این نوع سقف ها استفاده کنید.

این نوع سقف ها نیز در کارگاه ها تولید شده و به محل اجرای پروژه منتقل می شوند. نمونه های پیش تنیده این محصولات نیز تولید می شوند که نسبت به نوع پیش ساخته مدرن تر بوده و کاربردی تر می باشد.

دوام سقف پیش ساخته
دوام و ماندگاری سقف پیش ساخته

مزایای سقف پیش ساخته

حال که متوجه شدید سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ خوب است که با مزیت های این محصولات بیش تر آشنا شوید. استفاده از این نوع سقف ها می تواند با مزایای زیادی همراه باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

صرفه جویی در هزینه ها و نیروی کار

یکی از بزرگ ترین مزیت های این نوع سقف ها صرفه جویی در هزینه ها می باشد. اجرای این نوع سقف ها بسیار ارزان قیمت و مقرون بصرفه است. از طرفی اجرای این نوع سقف ها به نیروی کار کم تری نیاز داشته و در نتیجه هزینه کل پروژه با این روش بسیار کم می شود.

سهولت نصب سقف پیش ساخته

برای اجرای سقف با استفاده از این روش به زمان بسیار کمی نیاز دارید. اجرای این پانل ها بسیار راحت و ساده بوده و در بازه زمانی بسیار کوتاهی انجام می گیرد.

کنترل کیفیت سقف از پیش ساخته

کنترل کیفیت در اجرای سقف با این متریال ها بسیار زیاد است. از این رو احتمال بروز خطا و یا وجود نقص در این روش بسیار کم می باشد.

دوام و ماندگاری سقف آماده

این نوع متریال ها در برابر شرایط آب و هوایی متفاوت بسیار مقاوم بوده و در مقابل باران و برف شدید بسیار مستحکم می باشد. علاوه براین، این نوع سقف ها به تعمیر و تعویض زیادی نیاز نداشته و هزینه نگهداری از آن ها بسیار کم است.

تنوع سقف های از پیش ساخته

این نوع سقف ها با تنوع بسیار بالایی اجرا می شود. از این رو در مکان های مختلف می توان از این نوع سقف ها استفاده کرد.

اجرای سقف پیش ساخته با کاهش مصرف انرژي

اجرای این نوع سقف ها می تواند تا حدود زیادی در کاهش مصرف انرژي موثر باشد. از طرفی متریال به کار رفته در این نوع سقف ها با محیط زیست سازگار بوده و اجرای آن ها هیچ گونه آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند.

جا به جایی آسان سقف پیش ساخته

این نوع سقف ها به دلیل وزن بسیار کمی که دارند، جا به جایی راحتی داشته و حمل آن ها نیز بسیار ساده و سریع می باشد.

کاربرد سقف پیش ساخته
کاربرد سقف های پیش ساخته

کاربرد سقف های پیش ساخته

درپاسخ به سوال سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ خوب است که با کاربرد های این نوع سقف ها نیز بیش تر آشنا شوید. این محصولات به دلیل ویژگی های منحصر بفردی که دارند می توانند در موارد مختلفی به کار گرفته شوند. امروزه در مناطق زلزله خیز که امکان وقوع زلزله در آن ها بسیار زیاد است، از این نوع سقف ها استفاده می کنند. این محصولات به دلیل وزن کمی که دارند، در صورت وقوع زلزله آسیب کمی وارد کرده و از بروز خسارت های جانی جلوگیری می کنند. استفاده از این نوع متریال ها بار کلی ساختمان را کاهش داده و در نتیجه از این طریق به افزایش طول عمر سازه ها کمک می کند. امروزه برای اجرای سقف های کاذب، سقف آشپزخانه، اتاق خواب ها، سال پذیرایی و … از این نوع متریال ها استفاده می کنند.

علاوه بر ساختمان های مسکونی، این نوع سقف ها در ورزشگاه ها، سردخانه، گرمخانه، سوله های صنعتی و … نیز اجرا می شوند. بنابراین می توان گفت که این نوع سقف ها در اکثر سازه های ساختمانی قابل اجرا هستند. اجرای این نوع سقف ها تحت تاثیر عوامل مختلفی قیمت گذاری می شوند اما در حالت کلی نصب این نوع متریال ها می تواند کاملا مقرون بصرفه باشد. ابعاد سقف، نوع و کیفیت متریال به کار رفته،‌ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز و … از مهم ترین فاکتور هایی هستند که در قیمت این اجرای نوع سقف ها موثر می باشند.

کلام آخر

در پاسخ به پرسش سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟ گفتیم که این نوع سقف ها را در انواع مختلفی تولید می کنند که هر یک از آن ها دارای ویژگی ها و مشخصات منحصر بفردی هستند. همه این نوع سقف ها وزن و ضخامت کمی داشته و از این رو در صورت بروز زلزله آسیب خاصی وارد نمی کنند. از طرفی عایق های مناسبی بوده و از اتلاف انرژی نیز جلوگیری می کنند. با توجه به این که این نوع سقف ها در کارگاه تولید می شوند، اجرای آن ها بسیار ساده بوده و در مدت زمان کوتاهی انجام می گیرد.

سوالات متداول برای سقف های از پیش ساخته چه ویژگی هایی دارند؟

  1. چند نمونه از معایب سقف های پیش ساخته کدامند؟

احتمال بروز عیوبی مانند ترک خوردگی در هنگام تولید این محصولات وجود دارد و این که ممکن است نقص هایی در اتصالات آن ها وجود داشته باشد.

  1. برای طراحی سقف های پیش ساخته از چه ابزار هایی استفاده می شود؟

این نوع سقف ها را با مدرن ترین روش ها و تکنولوژي های ممکن تولید می کنند. برای این کار از نرم افزار ها و فناوری های خاصی استفاده می کنند تا طراحی دقیق و مناسبی داشته باشند.

  1. آیا ممکن است این نوع سقف ها در زمان حمل و نقل با مشکل مواجه شوند؟

با رعایت نکات و استاندارد هایی که تولید کننده در اختیار مشتری قرار می دهد، افراد باید از روش های خاصی برای حمل و نقل این محصولات استفاده کنند تا از بروز آسیب به آن ها جلوگیری شود.

جدیدترین مقالات

اجرای پروژه کناف
پروفیل کناف
پانل گچی
تایل گچی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − ده =

    19 + 8 =

    خانهفروشگاهتماس